Ons Gamma
Hieronder kan u een gedetailleerd overzicht terugvinden van alle producten in ons gamma.
Rund
Voor ons rundvlees werken we uitsluitend samen met veehouders en slachterijen die het dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen.
Om mals vlees te garanderen kiezen we keer op keer voor vrouwelijke dieren die slechts één keer gekalfd hebben!
Ook opteren we altijd voor dieren die geleefd hebben en dat draagt dan weer bij tot de rijke smaak.
Rundsvlees
Americain |
Black angus beef |
Boerengehakt |
Côte à l’os |
Entre côte |
Familiesteak |
Filet mignon |
Filet pure |
Gehakt |
Hamburgers |
Ossestaart |
Rosbief |
Rundssaté |
Rundstong |
Soepvlees met been |
Soepvlees zonder been |
Steak 1ste categorie |
Steak special |
Stoofvlees |
T-bone steak |
Tournedos 1ste categorie |
Tournedos 2de categorie |
Zenuwstuk – endvogel – jeugdvlees |
Zesrib |
Dry aged entrecôte (in- out product) |
Kalfsvlees
Cordon bleu |
Kalffilet |
Kalfsblanquette |
Kalfsburger |
Kalfsgehakt |
Kalfskotelet |
Kalfslever |
Kalfsnier |
Kalfssneden |
Kalfssnitsel |
Kalfsstoofpotje Milanese |
Kalfstong |
Kalfsworstjes |
Ossobuco |
Zwezerik |
Varken
Lam
Gevogelte
Paard
Wild
BBQ
Traiteur
Charcuterie